www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | 2 Pelacur Nekad Terjun


23 Mei 2014 - Pudu, Kuala Lumpur. Sanggup merisokan nyawa demi mengelak dari ditahan! 2 pelacur asing ini melarikan diri dengan keluar dari tingkap tingkat 5 Plaza Pudu yang menjadi tumpuan warga asing.

Namun tindakan pelacur asing yang hampir mengundang padah ini sempat dipintas polis setelah kedua mereka berjaya ditahan. Kedua mereka adalah di antara 27 pelacung asing yang diberkas dalam Ops NODA Bahagian Maksiat D7 Bukit Aman semalam.

Sudah Lanjut Usia!


Risikan mendapati, walaupun sudah lanjut usia, pelacur asing ini mencari pelanggan sendiri tanpa dibantu agen. Hampir saban hari seawal jam 10:00 pagi mereka menjual tubuh untuk menyara perbelanjaan seharian. Medan selera yang terletak di tingkat bawah premis dijadikan lokasi tumpuan mencari pelanggan. Ketika diserbu, kesemua mereka bertempiaran lari.
Operasi diketuai ASP Loi Yew Lik bersama 5 pegawai dan 16 anggota dibantu pasukan cantas wanita urut turut memeriksa pas sosial yang digunakan 18 pelacur warga China dan 9 Vietnam.

Risikan juga mendapati pakej yang ditawarkan sekitar RM50 hingga RM100. Kesemua yang ditahan dibawa ke IPD Dang Wangi untuk tindakan lanjut.
MKL Crimedesk | 2 Pelacur Nekad Terjun MKL Crimedesk | 2 Pelacur Nekad Terjun Reviewed by Mkl Crimedesk on 7:42 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.