www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | GRO Menyorok Dalam Peti Ais!


21 Mei 2014 - Petaling Jaya. Elak ditahan, 3 GRO asing ini sanggup menyorok dalam peti ais yang telah diubahsuai menjadi ruang rahsia. Bagaimanapun hasil kecekapan polis bahagian maksiat D7 Bukit Aman yang terpaksa memecahkan pintu sempit tersebut, taktik licik itu berjaya dikesan.
3 GRO ini adalah di antara 11 GRO warga asing yang ditahan dalam Ops Noda di sebuah pusat hiburan di Petaling Jaya malam tadi.  Ketika serbuan, Gro asing yang asyik melayan pelanggan bertempiaran lari menyembunyikan diri. 

Salah Guna Pas Lawatan Sosial

Semakan, pastinya salah guna pas lawatan sosial antara kesalahan dikesan. 7 darinya warga Filipina dan 4 Thailand berusia 22 hingaa 31 tahun disyaki dibekalkan agen sindiket pelacuran.
Premis tidak berlesen ini juga didapati menjalankan pelacuran luar premis dengan caj sekitar RM400 hingga RM600 satu malam.

Seorang pekerja dan penjaga premis ditahan untuk diambil keterangan. Kesemua mereka dibawa ke IPD Petaling Jaya untuk tindakan lanjut.

MKL Crimedesk | GRO Menyorok Dalam Peti Ais! MKL Crimedesk | GRO Menyorok Dalam Peti Ais! Reviewed by Mkl Crimedesk on 7:07 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.