www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Pusat Urut Tanpa Lesen Tawar Seks13 Mei 2014 - Cheras, Kuala Lumpur. Misteri di sebalik pintu kaca bercermin gelap di sebuah premis di Taman Connought, Cheras terbongkar dalam serbuan yang diketuai oleh Inspektor Zahirudin Baharum bersama 7 orang anggota polis lain.

14 pelacur warga Vietnam ditangkap dalam serbuan ini hasil intipan dilakukan polis Bahagian Maksiat D7 IPK Kuala Lumpur sejak seminggu lepas.

Hasil pemeriksaan mendapati premis ini menjalankan perniagaan urutan badan dan disusuli dengan perkhidmatan seks yang menjadi tumpuan golongan lelaki selepas waktu pejabat. Pelanggan yang ingin mendapatkan khidmat urutan biasa dikenakan caj RM88 manakala khidmat seks sebanyak RM150.00

Premis ini didapati beroperasi tanpa lesen. Wanita Vietnam yang ditahan berusia antara 20 hingga 31 tahun.  Turut ditahan seorang lelaki tempatan yang menjadi penjaga premis. 4 pelanggan yang sedang mendapatkan khidmat seks turut ditahan bagi proses dokumentasi dan dirakam percakapan sebagai saksi.

Pemilik premis ini disiasat kerana menjalankan perniagaan rumah urut tanpa lesen, menggaji dan melindungi warga asing serta menjalankan kegiatan pelacuran.  Kesemua yang ditahan dibawa ke IPD Cheras untuk tindakan lanjut.
MKL Crimedesk | Pusat Urut Tanpa Lesen Tawar Seks MKL Crimedesk | Pusat Urut Tanpa Lesen Tawar Seks Reviewed by Mkl Crimedesk on 11:21 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.