www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Pusat Urut Tawar Khidmat Seks14 Mei 2014 - Cheras, Kuala Lumpur. Sebuah pusat urut di Bandar Makhkota Cheras dijadikan sarang maksiat dengan taktik berpakaian seksi di kaki lima premis untuk jadi umpan menarik pelanggan ke kancah pelacuran.

Namun kegiatan mereka lumpuh setelah diberkas polis dalam serbuan di sebuah pusat urut refleksologi itu malam tadi.  Serbuah jam 11 malam oleh Bahagian Maksiat D7 Bukit Aman itu berjaya mencekup 5 tukang urut warga China.  

Penawaran Khidmat Seks Secara Terbuka


Ketika digempur, mereka sedang menunggu giliran untuk dibawa keluar oleh pelanggan.  Semakan ke atas wanita-wanita tersebut juga mendapati mereka menyalah-gunakan pas lawatan social.

Risikan mendapati sindiket ini menawarkan khidmat seks secara terbuka di kaki lima dan kaunter premis. Pakej seks sekitar RM120 semalam. Turut dirampas sejumlah wang tunai, jadual kerja dan peralatan perniagaan.  Seorang penjaga tempatan turut ditahan.

Kesemua mereka dibawa ke IPD Kajang untuk tindakan susulan.
MKL Crimedesk | Pusat Urut Tawar Khidmat Seks MKL Crimedesk | Pusat Urut Tawar Khidmat Seks Reviewed by Mkl Crimedesk on 10:38 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.