www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Sindiket Kad Cuci Kereta Langgan Pelacur14 Mei 2014 - Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur. Taktik sindiket pelacuran terkini menggunakan kad perniagaan cuci kereta tertera kod nombor sebagai pas memasuki premis pelacuran kononnya untuk mengelak dikesan pihak berkuasa akhirnya tumpas hasil kecekapan pihak polis Bahagian Maksiat D7 IPK Kuala Lumpur.

Modus operandi ini dikesan hasil siasatan dan penyamaran yang mendapati kad perniagaan itu disebar melalui agen sindiket berkenaan dan hanya membenarkan pelanggan yang memiliki kad cuci kereta itu sahaja yang boleh memasuki premis.

Akhairnya 3 pusat pelacuran menggunakan taktik kad cuci kereta ini diserbu malam tadi dan hasilnya berjaya memberkas 15 pelacur asing dan 3 penjaga tempatan.  Ketika diserbu, ada di antara pelacur terbabit sedang melayan pelanggan.

Peralatan seks, wang tunai dan buku log bukti kegiatan pelacuran itu juta dirampas. Pakej seks dikenakan sekitar RM200 sekali perkhidmatan.

Kesemua mereka yang ditahan dibawa ke IPD Brickfields untuk tidakan lanjut.
MKL Crimedesk | Sindiket Kad Cuci Kereta Langgan Pelacur MKL Crimedesk | Sindiket Kad Cuci Kereta Langgan Pelacur Reviewed by Mkl Crimedesk on 11:19 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.