www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Wanita Warga Asing Salah Guna Pas Lawatan Sosial Kerja GRO18 Mei 2014 - Kuala Lumpur. Polis dari Bahagian Cegah Maksiat D7KL telah menyerbu dan memeriksa dua pusat hiburan sebelah-menyebelah di tingkat 1 Sport Garden. Di pusat pertama, seramai 38 wanita Thailand 22-39 tahun turut ditahan adalah seorang pengurus melayu dengan pelanggan lebih dari 40 orang. Sementara di premis sebelah seramai 35 wanita gro asing turut ditahan kerana menyalahgunakan visa pelancongan untuk bekerja sebagai gro. 

GRO Spain dan Pakistan


Termasuk ditahan adalah seorang wanita dari Spain yang tidak mempunyai passport cuma ada kad pengenalan Spain. Seorang lagi wanita warganegara Pakistan berusia 35 tahun turut ditahan kerana tidak mempunyai sebarang pengenalan diri yang sah.

Premis ini tiada mempunyai lesen hiburan dan tidak mempamerkan sebarang lesen perniagaan ditempat yang sepatutnya.  Kesemua ditahan dihantar ke IPD Brickfields untuk siasatan lanjut.


MKL Crimedesk | Wanita Warga Asing Salah Guna Pas Lawatan Sosial Kerja GRO MKL Crimedesk | Wanita Warga Asing Salah Guna Pas Lawatan Sosial Kerja GRO Reviewed by Mkl Crimedesk on 11:23 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.