www.mklcrimedesk.com

Operasi Cari Suspek Kelar Budak Perempuan digiatkan

30 Mei 2014 - Usaha mencari suspek yang membunuh kanak-kanak malang semalam di tepi tebing Sg. Klang berhampiran Stesyen Komuter Jalan Hishamuddin jam 9 malam semalam sedang giat dijalankan.


Pihak polis mengesahkan kejadian suspek melarikan kanak-kanak itu berjaya dirakam kamera litar tertutup CCTV di pusat beli belah Kotaraya.Kelar hingga putus!Timbalan Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Law Hong Soon berkata beliau yakin individu dalam CCTV itu sama dengan suspek yang membunuh dan mengkelar leher hingga putus kanak-kanak itu.

Suspek juga dipercayai lemas di Sg Klang ini namun sehingga lewat petang tadi gerakan mencari yang dilakukan sekitar sungai berkedatan kawasan Jalan Tun Sambanthan, Brickfield masih belum menjumpai suspek atau pun mayatnya.

Dalam operasi ini, 2 jentera bomba, unit scuba dan unit anjing pengesan K-9 turut digerakkan mencari sepanjang 400 meter dari lokasi kejadian semalam.
Operasi Cari Suspek Kelar Budak Perempuan digiatkan Operasi Cari Suspek Kelar Budak Perempuan digiatkan Reviewed by Mkl Crimedesk on 10:31 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.