www.mklcrimedesk.com

Polis Cekup Tukang Urut Kaki Beraksi Berahi...

9 Julai 2014 - Kuala Lumpur. 7 lelaki yang sedang diurut dalam keadaan bogel tergamam setelah mereka ditahan bersama 18 pelacur warga asing di dua buah pusat kesihatan dekat ibu negara malam tadi.

Refleksologi 


Kegiatan itu terbongkar apabila kedua-dua premis yang kononnya menjalankan perniagaan refleksologi dan sarat dengan pengunjung hampir saban malam.  Pergerakan mencurigakan itu memaksa polis Bahagian Maksiat D7 Bukit Aman melakukan penyamaran.

Setalah diperiksa, 14 darinya warga Vietnam dan 4 China berusia 19 hingga 25 tahun didapati menyalahgunakan pas lawatan sosial. Kedua-dua premis itu dikatakan diurus oleh sindiket yang sama.

Aktiviti Pelacuran


Aktiviti pelacuran dikenakan bayaran sekitar 100 hingga 150 ringgit. Premis dilengkapi spa itu dikatakan beroperasi beberapa bulan lepas. Dan pelacur disyaki dibekalkan agen sindiket pelacuran. Kondom, sejumlah wang tunai dan buku log pelanggan dirampas.

Kesemua yang ditahan dibawa ke IPD Brickfields untuk tindakan lanjut.


Polis Cekup Tukang Urut Kaki Beraksi Berahi... Polis Cekup Tukang Urut Kaki Beraksi Berahi... Reviewed by Mkl Crimedesk on 1:25 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.