www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Polis Cekup Pelacur Arab di Bukit Bintang, KL


30 September 2014 - Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Kerana permintaan tinggi dari kalangan rakan senegara negara-negara Arab, wanita dari Timur Tengah ini sanggup menjual tubuh di pusat-pusat hiburan sekitar ibu negara. Hanya dengan satu malam, mereka yang bergerak secara solo mampu raih keuntungan sehingga 1000 ringgit semalam. 

Pelacur Arab Untung 1k Semalam di Bukit Bintang

Aduan orang awam yang kurang senang dengan kegiatan itu melumpuhkan aktiviti mereka apabila 30 pelacur diberkas di sebuah pusat hiburan dekat Bukit Bintang malam tadi. Serbuan Bahagian Maksiat D7 jam 2 pagi tadi turut mengejutkan lebih 100 pelanggan. 

Ketika diserbu, pelacur berpakaian seksi itu sedang leka melayan pelanggan. Ada juga yang sedang menunggu pelanggan di hadapan premis. Semakan terhadap pelacur itu adalah dari warga Uzbekistan, Turki, Mesir, Iran, Tajikistan dan Maghribi masuk ke negara melalui agensi pelancongan. 

Difahamkan D7 Bukit Aman telah menyerbu premis yang sama sebanyak 4 kali atas aduan sama namun disebabkan permintaan yang tinggi sehingga pelacur dikatakan mendapat bayaran lumayan 500 bagi sekali perkhidmatan seks menyebabkan premis ini meneruskan aktiviti ini.
MKL Crimedesk | Polis Cekup Pelacur Arab di Bukit Bintang, KL MKL Crimedesk | Polis Cekup Pelacur Arab di Bukit Bintang, KL Reviewed by Mkl Crimedesk on 9:34 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.