www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | 21 Tukang Urut diberkas D7 IPK Selangor

26 November 2014 - Subang, Selangor. 3 pusat urut haram di sekitar Dataran Mentari Petaling Jaya yang menawarkan khidmat urutan batin dan seks digempur.

21 Pelacur Vietnam diberkas 

Serbuan serentak jam 10.30 malam dilakukan hasil intipan polis Bahagian Maksiat D7 IPK Selangor. Ketika serbuan, ada yang sedang menunggu pelanggan. Ada pula pasangan yang sedang melakukan seks. Hasil semakan, kesemua wanita berusia seawal 18 tahun hingga 32 tahun itu didapati menyalah-gunakan pas lawatan sosial. Seorang lelaki Vietnam yang juga pelanggan ditahan untuk diambil keterangan.

Bapa Ayam

Manakala 4 lelaki tempatan disyaki bapa ayam ditangkap.
Sejumlah wang tunai, alatan urut dan seks ditemui. Menurut Pegawai Turus D7 Selangor DSP Abd Ghofar Ahmad, kegiatan terbabit dikesan sejak 2 minggu lalu atas aduan orang awam.

Harga seks dikenakan hanya 100 ringgit sekali perkhidmatan.
Polis juga percaya pelacur dibekalkan sindiket pelacuran yang sama. Kesemua tangkapan dibawa ke IPD Petaling Jaya untuk tindakan lanjut.MKL Crimedesk | 21 Tukang Urut diberkas D7 IPK Selangor MKL Crimedesk | 21 Tukang Urut diberkas D7 IPK Selangor Reviewed by Mkl Crimedesk on 2:52 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.