www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Remaja Mati Di Pukul Ramai-Ramai


14 November 2014 - Danau Kota, Kuala Lumpur. Seorang remaja bekas pekerja syarikat produksi maut dipercayai ditikam sebelum ditolak ke dalam lombong di Taman Ibu Kota, Setapak, malam tadi. 

20 Lelaki Bermotosikal Samun Mangsa 

Dalam kejadian kira-kira 11.30 malam, mangsa Khairul Fadzmi Shahrulnizam, 19, bersama lima lagi rakannya dikatakan sedang duduk di pondok berhampiran lombong di lokasi kejadian sebelum didatangi 20 lelaki bermotosikal yang dikatakan cuba menyamun mangsa dan lima lagi rakannya yang lain.

Serang Guna Kayu, Rantai Besi, Helmet

Menurut rakan mangsa yang mahu dikenali sebagai Abu berkata, 20 lelaki yang memakai topi keledar itu bertindak menyerang mereka berenam menggunakan senjata jenis kayu, rantai besi, batang besi dan helmet sebelum mengarahkan kesemua mangsa menyerahkan barang berharga. Bagaimanapun mangsa enggan menyerahkan telefon bimbit miliknya dan cuba melawan.

Tikam Di perut Dan Ditolak ke lombong

Difahamkan rakannya sepat melihat mangsa ditikam di bahagian perut sebelum ditolak ke dalam lombong. Mayat mangsa berjaya ditemui kira-kira jam 2 pagi selepas usaha mencari dan menyelamat mangsa di gerakkan bersama pasukan bomba pada jam 12.30 tengah malam.


MKL Crimedesk | Remaja Mati Di Pukul Ramai-Ramai MKL Crimedesk | Remaja Mati Di Pukul Ramai-Ramai Reviewed by Mkl Crimedesk on 6:43 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.