www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Dadah dan Pelacur Asing di Pusat Karaoke

30 Disember 2014 - Kuala Lumpur. Sindiket pengedaran dadah kini mula menggunakan gro untuk jual dadah. Lebih teruk lagi, aktiviti haram itu ditawarkan di sebuah pusat karaoke keluarga. 

Dadah dan Pelacur di Pusat Karaoke Keluarga

Hasil intipan polis Bahagian Maksiat D7 Bukit Aman berjaya membongkar kegiatan itu malam tadi. 12 wanita warga Vietnam diberkas bersama 2 paket kecil disyaki dadah jenis ecstacy dan ganja di pusat karoke keluarga Jalan Ipoh. Serbuan itu turut mengejutkan beberapa pelanggan lain yang leka berhibur. Pemeriksaan mendapati kesemua wanita berusia 20 hingga 30 tahun ini mempunyai passport tetapi tiada permit bekerja di premis hiburan.  Hasil soal siasat mendapati selain menjadi penghibur berkaraoke wanita asing ini juga mengenakan bayaran antara 350 hingga 450 untuk khidmat seks. 

Ibu Ayam Ditangkap

Polis masih menyiasat bekalan dadah terbabit diperolehi. Seorang wanita yang menjadi ibu ayam dan pengurus warga tempatan turut ditangkap. Kesemua yg ditangkap dibawa ke balai polis ? untuk tindakan lanjut.
MKL Crimedesk | Dadah dan Pelacur Asing di Pusat Karaoke MKL Crimedesk | Dadah dan Pelacur Asing di Pusat Karaoke Reviewed by Mkl Crimedesk on 7:13 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.