www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Tayang Video Lucah Booking GRO
13 Disember 2014 - Petaling Jaya, Selangor. Rangsang pelanggan dengan tayangan video lucah ala mini pawagam sebelum melanggan pelacur.Taktik jijik sindiket pelacuran yang beroperasi di sebuah premis kedai dekat Sunway Mentari terbongkar apabila penyamaran polis membuahkan hasil.

Pelanggan Asyik Tonton Video dan Lakukan Seks

Operasi Bahagian Maksiat D7 IPK Selangor diketuai ASP Mohd Yuzir Othman digerakkan atas aduan awam. Buktinya, 8 pelacur Vietnam ditahan malam tadi. Ketika serbuan 3 pelanggan asyik menonton video lucah dan ada juga yang leka melakukan seks. Semakan mendapati premis terbabit pernah diserbu tahun lalu dengan menggunakan taktik sama. Risikan juga mendapati kadar khidmat seks bagi sekali perkhidmatan dikenakan sekitar 100 ringgit. Polis juga percaya pelacur yang tidak mempunyai dokumen perjalanan sah itu dibekalkan agen. 

Perkakas seks dan wang tunai hasil kegiatan itu juga dirampas. Kesemua tangkapan dibawa ke IPD Petaling Jaya untuk tindakan susulan.
MKL Crimedesk | Tayang Video Lucah Booking GRO MKL Crimedesk | Tayang Video Lucah Booking GRO Reviewed by Mkl Crimedesk on 9:43 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.