www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk - 6 Kali Di Serbu, Masih Aktif Bekal GRO Asing17 Januari 2015 - Bukit Bintang, Kuala Lumpur. 6 kali sudah diserbu dalam tempoh 2 bulan namun pusat hiburan  di Jalan P. Ramlee di ibunegara ini masih tetap melakukan kesalahan yang sama. Lebih mengejutkan premis yg terkenal ini tidak berlesen dan dipenuhi GRO warga asing. Hasilnya malam tadi 65 wanita warga asing yang disyaki GRO diselamatkan polis.

Wanita Diselamatkan Dari Terus Jadi Hamba Seks

Operasi polis yang diketuai oleh DSP Bahrain Che Rose, Pegawai Turus D7 Kuala Lumpur turut menemui satu pintu rahsia yang menemukan ke pintu hotel yang disyaki digunakan sebagai laluan bagi memudahkan urusan pelacuran. Seorang Penyelia berbangsa Melayu turut ditahan. Kesemua wanita yang diselamatkan akan disiasat mengikut Seksyen 44 Anti Pemerdagangan Orang dan Penyeludupan Migran 2001. Manakala pusat hiburan itu dikenakan tindakan saman mengikut seksyen 4 (1b) Akta Hiburan.
MKL Crimedesk - 6 Kali Di Serbu, Masih Aktif Bekal GRO Asing MKL Crimedesk - 6 Kali Di Serbu, Masih Aktif Bekal GRO Asing Reviewed by Mkl Crimedesk on 9:13 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.