www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk - ATIPSOM Selamatkan GRO Bawah Umur


24 Januari 2015 - Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur. Hanya membawa salinan paspot, wanita warga asing ini yakin tidak akan diberkas polis. Malah sanggup berkelakuan sumbang dengan berkerja di pusat hiburan sebagai gro. Gaji lumayan yang ditawarkan bapa ayam hanya tinggal janji apabila mereka diberkas malam tadi. 34 gro asing termasuk 2 remaja bawah umur diberkas dalam serbuan sebuah kelab malam di jalan Kuchai Lama. 

Hanya Bawa Salinan Passport, 34 GRO Asing Ditahan

Serbuan Unit Anti Pemerdagangan Orang dan Penyeludupan Migran (ATIPSOM) Bukit Aman diketuai ASP Hazrul Hazwan mengejutkan lebih 40 pelanggan. Pastinya aksi lari dan cuba sembunyi di beberapa ruang rahsia sempat dirakam. Namun cubaan itu gagal. Siasatan percaya premis berlesen itu cuba kaut keuntungan mudah kerana baru beroperasi beberapa bulan lalu. Kalungan bunga sekitar 250 hingga 450 ringgit dijual sebagai tips dan disyaki turut menawarkan kegiatan seks di luar premis. 

Seorang penjaga ditahan. Kesemua mereka dibawa ke IPD Brickfields untuk tindakan lanjut.MKL Crimedesk - ATIPSOM Selamatkan GRO Bawah Umur MKL Crimedesk - ATIPSOM Selamatkan GRO Bawah Umur Reviewed by Mkl Crimedesk on 10:22 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.