www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Lori Pasir Jatuh Gaung 1 Mati Pemandu Parah14 Januari 2015 - Sunga Buloh, Selangor. Seorang wanita maut manakala pemandu lori cedera apabila kenderaan mereka hilang kawalan sebelum terhumban ke dalam gaung di kilometer 28 arah sungai buloh ke kota damansada lebuh raya utara selatan PLUS malam tadi.

Menjunam Dalam Gaung 18 Meter Dalam

Kejadian berlaku apabila tayar lori 28 tan membawa muatan pasir terbabit dipercayai pecah. Hasil keterangan pemandu terbabit, mereka dalam perjalanan dari Jalan Duta ke Shah Alam. Bagaimanapun tayar depan lori ini pecah menyebabkan pemandunya hilang kawalan lalu terbabas dan terjunam ke dalam gaung setinggi 18 meter. Mangsa dikatakan tercampak dan maut ditempat kejadian akibat dihempap lori berkenaan. Manakala pemandunya hanya mengalami cedera ringan.

Bakal Pengantin

Sebuah jentera dari balai bomba dan penyelamat Damansara dikejarkan ke lokasi kejadian bagi mengeluarkan mangsa tersepit. Mangsa maut dikenali sebagai Mahsuri Abdul Latif berusia 50 tahun manakala yang cedera dikenali sebagai Kamarul Zaman Muhamad juga 50 tahun dipercayai bakal kahwin tidak lama lagi. Mayat dihantar ke Hospital Sungai Buloh untuk bedah siasat.
MKL Crimedesk | Lori Pasir Jatuh Gaung 1 Mati Pemandu Parah MKL Crimedesk |  Lori Pasir Jatuh Gaung 1 Mati Pemandu Parah Reviewed by Mkl Crimedesk on 9:36 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.