www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk - STAGG Bukit Aman Tahan 64 GRO Asing24 Januari 2015 - Petaling Jaya, Selangor. Ada seorang pelanggan sebuah pusat hiburan ditangkap selepas cuba menjadi 'hero' dengan menghalang anggota polis menjalankan tugas. Lelaki berkenaan dipercayai tidak berpuas hati setelah polis dari skuad taktikal khas yang diketuai ASP Davidson Tanggapan menyerbu tempat dia bersama 92 pelanggan lagi sedang asyik berhibur. 

Pusat Hiburan Berlesen Langgar Syarat

Dalam serbuan ini 64 wanita asing dipercayai GRO juga ditangkap. 62 daripada GRO ini warga Thailand manakala 2 lagi dari Kemboja. Kesemua mereka yang berusia 19 hingga 27 tahun didapati menyalahgunakan pas lawatan sosial. Pemeriksaan juga mendapati pusat hiburan ini mempunyai lesen namun melanggar syarat ditetapkan kerana beroperasi lebih masa. Risikan percaya wanita asing berkenaan turut menawarkan khidmat seks dengan bayaran antara 150 hingga 600 ringgit. Kesemua yang ditahan dibawa ke IPD Petaling Jaya untuk tindakan lanjut.

MKL Crimedesk - STAGG Bukit Aman Tahan 64 GRO Asing MKL Crimedesk  - STAGG Bukit Aman Tahan 64 GRO Asing Reviewed by Mkl Crimedesk on 12:39 PM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.