www.mklcrimedesk.com

MKL Crimedesk | Bas Ekpress Mewah Terbalik, 4 Cedera.10 Julai 2015 - Bukit Beruntung, Selangor. Pemandu dan tiga penumpang cedera selepas sebuah bas ekspress terbalik. Kemalangan berlaku di Kilometer 431.5 Lebuhraya PLUS arah selatan di Jambatan Sungai Guntung, Bukit Beruntung, Selangor.Kejadian berlaku kira-kira 8.15 malam ketika bas yang membawa tujuh penumpang dalam perjalanan dari Lumut, Perak ke Kuala Lumpur. Selain pemandu dan tiga penumpang yang cedera, empat penumpang yang lain tidak mengalami kecederaan serius. Menurut seorang penumpang yang selamat dia menyedari bas yang dipandu laju itu terbabas dan terbalik sebelum melanggar batu penghadang di atas jambatan.


Pasukan Bomba dan Penyelamat Kuala Kubu Bharu dikejarkan ke lokasi kejadian bagi membantu menyelamatkan mangsa. Mangsa yang cedera dihantar ke Hospital Sungai Buloh untuk rawatan lanjut.


MKL Crimedesk | Bas Ekpress Mewah Terbalik, 4 Cedera. MKL Crimedesk | Bas Ekpress Mewah Terbalik, 4 Cedera. Reviewed by Mkl Crimedesk on 8:33 AM Rating: 5

No comments:

ads 728x90 B
Powered by Blogger.